İNSTAGRAM STORY GÖRÜNTÜLME

İNSTAGRAM STORY GÖRÜNTÜLME

www.medyadakik.com 

İnstagram story nedir ? instagram story görüntüleme nasıl satın alınır ? İnstagram story görüntüleme ne işe yarar ? İnstagram story satın al .

İnstagram story yani hikaye kısmı instagram kullanıcıların paylaşacağı bir fotoğrafın kalıcı olarak sayfasında kalmamasını istememesi üzerine paylaşım yapılan bir kısımdır . Sürekli olarak post paylaşmak takipçilerini sıkmak istemeyen ve gönderi sayısının çok fazla olmasını istemeyen bir kişi paylaşımlarını hikaye bölümünden yapmaktadır . Hikaye bölümün de paylaşılan her sipariş bir süre sonra yani 24 saat sonra paylaştığınız içerik hikayeler bölümünden instagram otomatik olarak kaldırır . 24 saat içerisinde kaybolan bu hikaye bölümünde dilediğiniz kadar hikaye paylaşabilmektesiniz . 24 saat sonrasında kaybolan hikayeleriniz hikayeler arşivinde görülmektedir . Bu hikaye arşivini sadece siz görebilirsiniz . Şifrenizi bilmeyen bir kişi arşivinizi göremez . Arşivden çıkarmak istediğiniz bir hikayeyi ana sayfanız da gömesini istiyorsanız eğer öne çıkanlar kısmına ekleyebilirsiniz . Öne çıkanlar kısmı biyografinizin hemen alt kısmın da yer almaktadır . Bu kısım da hikayelerinizin kalıcı olarak kalmasını istediğiniz bir kısımdır . Hikayeleriniz burada siz dilediğiniz kadar kalabilir . 

İnstagram story görüntülme satın al . İnstagram story görüntülme keşfete çıkma şansını artırır . İstatistik kısmında ki istatistikler de sayfanın istatistiğini artırır . Hikayelerinizi gören kişi sayısını artırır .  Düşüş yaşamamaktayız . Story görüntüleme sayısı düşmez . Sizler de instagram story satın almak istiyorsanız hemen bizler le iletişime geçin veya instagram story satın al seçeneği ile sipariş verebilirsiniz .

Medya dakik siz değerli müşterilerine güven sağlamak amacıyla ödeme yöntemlerini Paytr aracılığı ile online olarak yapmaktadır . Dileyen müşterilerimiz ödemelerini eft havale şeklinde de yapabilmektedir . Sorularınız ve yaşadığınız sorunlar ile ilgili iletişime geçmek için @medyadakik @dakikmrc @dakikmedyaaa hesaplarına veya , whatsapp hattı : +90 553 779 34 92 nolur numaradan bizlere ulaşabilirsiniz . Siz de beklemeden sipariş vermek için www.medyadakik.com adresini ziyaret ederek dilediğiniz siparişi verebilirsiniz . Siparişlerinizi whatsapp ve instagram hesaplarımız üzerinden de almaktayız . Sipariş durumunuzu öğrenmek için sipariş numaranızdan sorgulayabilirsiniz .