İNSTAGRAM MAVİ TİK

İNSTAGRAM MAVİ TİK

İnstagram mavi tik nasıl alınır ? 

 İnstagram uygulaması ilk kurulduğu zamanlar da herkese mavi tik vermemekteydi . Son bir kaç yıldır instagram herkese vermeye başlamıştır .  Kendine mavi tik almak isteyen her kullanıcı kendi hesabından doğrulama isteği göndererek yapabilir . Tabi ki mavi tik almayı isteyen bir çok kullanıcı vardır . Çünkü mavi tik alan her kullanıcı daha güvenilir , gerçek prestij ve itibar sahibi görünüyor . İnstagram mavi tikin avantaşları bunlardır . İnstagram mavi tik başvurusu nasıl yapılır ? Öncelikle instagram uygulamasına girerek kendi profilinize hesabınıza giriş yapınız . Profil kısmına gelerek ayarlar menüsüne gidiniz . Ayarlar menüsünde bulunan doğrulama isteği seçeneğine tıklayarak oradan instagram mavi tik formunu doldurunuz . Böylelikle instagram mavi tik başvurunuzu yapmış bulunuyorsunuz .  

İnstagram mavi tik başvurusu ne kadar sürede onaylanır ? Bazen kendi yaptığınız mavi tik başvuru onaylanmayabilir . İşte tam bu sırada medya dakik sizler için hizmete hazır bulunuyor . Bizlerin yaptığı instagram mavi tik başvuru formu bazen 2 saat içerisinde dahi onaylanıyor ve bazende 2 ay dahi sürebilmektedir . İnstagram mavi tik fiyatı ne kadar ? Bu sorunuza sizlere net bir cevap verilmemektedir . Sabit bir fiyatı yoktur . Nedeni ise bazı hesapların eksiklerinin çok fazla olduğundan maliyeti yüksek olmaktadır . Ve yanı sıra bazı hesapların eksikleri çok az olduğundan maliyeti daha az olmaktadır . İnstagram mavi tik için önemli bazı unsurlar vardır . Mesela instagram mavi tik için hesabınız yeni açılmış ve takipçiniz hiç yoksa eğer mavi tik almak sizin için biraz maliyetli bir şey olacaktır . İnstagram mavi tik alabilmeniz için en az 10 bin  takipçiye ihtiyacınız vardır . Biz medya dakik olarak sizlere mavi tik alanında her türlü hizmeti verebilmekteyiz .  Siz de kendi çabalarınız ile instagram mavi tik alamadıysanız eğer hemen medya dakik ailesiyle  iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz .

Medya dakik siz değerli müşterilerine güven sağlamak amacıyla ödeme yöntemlerini Paytr aracılığı ile online olarak yapmaktadır . Dileyen müşterilerimiz ödemelerini eft havale şeklinde de yapabilmektedir . Sorularınız ve yaşadığınız sorunlar ile ilgili iletişime geçmek için @medyadakik @dakikmrc @dakikmedyaaa hesaplarına veya , whatsapp hattı : +90 553 779 34 92 nolur numaradan bizlere ulaşabilirsiniz . Siz de beklemeden sipariş vermek için www.medyadakik.com adresini ziyaret ederek dilediğiniz siparişi verebilirsiniz . Siparişlerinizi whatsapp ve instagram hesaplarımız üzerinden de almaktayız . Sipariş durumunuzu öğrenmek için sipariş numaranızdan sorgulayabilirsiniz.