İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN AL

İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN AL

İnstagram beğeni satın al . İnstagram türk beğeni satın al . İnstagram bayan beğeni satın al .

Medya dakik sosyal medya hizmetleri olarak sizlere her türlü hizmet sunduğumuz gibi instagram alanında da her türlü hizmeti sunmaktayız . İnstagram üzerinde takipçi izlenim kaydetme vs hizmetlerimiz dışında beğeni hizmetimiz mevcuttur . İnstagram hesabını İşletme hesabı olarak veya kişisel hesap olarak kullanan bazı kullanıcıların profillerinde aktiflik olmamaktadır . Aktiflik olmayan hesaplarda beeğeni sayısı oldukça düşüktür . Şu anki sosyal medya hele ki instagramda takipçi sayısından sonra en önemli olan şey beğenidir . İnstagram beğeni satın al  paketi hizmetimiz ne işe yarar ? Beğeni paketi hizmetimiz ise tam bu noktada sizlere yardımcı olmaktadır . Aktiflik olmayan işletme hesaplarınız da veya kişisel hesaplarınız da medya dakik firması sizlere en hızlı  ve en kolay yoldan beğeni paketi hizmetini sunmaktadır . Beğeni paketlerimizi dört kısıma ayırıyoruz . Aylık beğeni paketi satın al  , bayan beğeni paketi satın al  , türk beğeni paketi satın al  ve bot beğeni paketi satın al olarak .

Bot beğeni paketimizde ki kullanıcılar aktif değillerdir ve bot hesaplar yani kullanılmayan hesaplardır . Türk beğeni paketimizde ki kullanıcılar aktif kullanıcılardır ve türk kitleden oluşmaktadır .

Bayan beğeni paketimiz de ise %60 oranında bayan kitleden oluşmaktad ve geri kalan beğeniler ise erkek bayan şeklinde karışıktır . Bu yüzdelik dilim %60 ın altına düşmemektedir .

Aylık instagram beğeni satın al paketlerimiz ise belirli gönderi sayısı belirlşi beğeni sayısı olarak hizmet vermekteyiz seçtiğiniz paketi uygulamaktayız . Yani aylık olarak bayan türk veya bot mu hangisi istiyorsanız otomatik beğeni sistemine ekliyoruz .

Medya dakik sosyal medya hizmetleri sektörünün en iyisi olmak için her zaman çalışmış ve her gün daha da kendisini geliştirmektedir . İnstagram beğeni satın al .  Medya dakik ailesinin en büyük temennisinin alışverişlerinizden memnun olarak ayrılmanızdır .  Siz de beklemeden hemen medyadakik.com sitesinden hesabınızın geniş kitlelere ulaşması için beğeni paketi satın al siparişi verin .   Sipariş vermek için www.medyadakik.com , instagram @mrcmedya , whatsapp hattı : +90 553 779 34 92 bizlere ulaşabilirsiniz .