BİLGİLENDİRME

BİLGİLENDİRME

         www.medyadakik.com 

Takipçi satın al işlemi ile ilgili bilgilendirme ; 

Sitemiz deki takipçi paketleri hakkında merak edilen sorularınızın cevabını bulabileceğiniz bir yazıdır .  İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN AL  paketlerimizin bot takipçi haricinde ki tüm paketleri telafi garantilidir . Yani kaybolan , düşen takipçiler satın alınan miktarın %10 ve üzeri ise firmamız ile iletşime geçen her müşterimiz için telafi edilmemektedir . Ama malesef bot takipçi de iade telafi garantisi vs yoktur . Düşen takipçiler firmamız sorumluluğunda değildir . Dğer her paket için telafi garantisi vermekteyiz  . Takipçi siparişi veren her müşterimizin ilk 30 dakika içerisinde siparişi işleme alınır ve 0-12  saat yada 0-24 saat sürebilmektedir . 0-24 saat içerisinde takipçi siparişiniz teslim edilir . Sistemde oluşan bir sorun olmadıkça belirtilen süre içerisinde takipçileriniz gelmektedir . Sistemsel bir sorun takipçileriniz yarıda kalıp gelmediyse eğer bizlerle iletişime geçip bilgi vermeniz doğrultusun da sizlerle ilgilenilecektir . Gönderim sırasında hesaplar gizli hesap olmamlıdır herkese açık hesap olmalıdır . Gönderim sırasında veya sipariş verildikten sonra gizlide olan hesapların siparişi iptal edilir ve iade sizden kaynaklı bir sorun olduğu için yapılamaz . İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN AL seçeneği ile sizlerde hemen sipariş verebilirsiniz .

TİKTOK TAKİPÇİ SATIN AL 

Tiktok takipçi satın alma özelliğimiz deki takipçilerimiz de düşüş yaşanmamaktadır . İnstagram takipçi satın al özelliğinde olduğu gibi %10 ve üzeri düşüşleri firmamız ile iletişime geçtiğiniz de ücretsiz bir şekilde telafi edilmektedir . Fakat bizler ile iletişime geçmezseniz eğer sistem kendi kendine telafi etmez . Tiktok takipçi satın almak istiyorsanız sipariş öncesinde profilinizi herkese açık yapmalısınız gizli olmamalıdır . Gönderim bitene kadar  profil hesabınızı gizlememelisiniz .Gönderim esnasında yada sipariş esnasında hesap gizli iste sipariş iptali oluşturulur ve gönderim sona erer .  

 

Sipariş esanısında oluşan sorunlar için veya bilgilendirme için canlı destek üzerinden , Whatsapp hattımız üzerinden , İnstagram hesaplarımız üzerinden bizler ile iletişime geçebilirsiniz ve sizlere gerekli tüm sosrular yanıtlanır . Ödemelerimiz online olarak sitemizden de olabilir ve ya eft havale şeklinde de gerçekleştirebilirsiniz . 

Siz de beklemeden hemen medyadakik.com sitesinden hesabınızın geniş kitlelere ulaşması için TİKTOK TAKİPÇİ SATIN AL , İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN AL siparişi verin .   Sipariş vermek için www.medyadakik.com , instagram @medyadakik , whatsapp hattı : +90 553 779 34 92 bizlere ulaşabilirsiniz .